Belügy

“Feladata:

-a belső közösségi élet szervezése,

-programok/események megrendezése, illetve megrendeztetése” 

– ÜGYREND 3/3 I.

 

Sajósi Márton belügyi főreferens

Sajósi Márton vagyok, 11. D osztályos tanuló. Az ID belügyi referenseként az én feladatom, hogy az iskolában jó programok legyenek, a sportéjszakáktól, az udvarbálon át az ID napig. Mivel az utóbbi időben az iskolai programok száma eléggé megcsappant, így célom az, hogy a diákok újra el legyenek látva iskola utáni, az ID által szervezett szabadidős foglalkozásokkal. Ha bármilyen ötleted lenne, amit az iskolán belül végre tudunk hajtani, kérlek keress fel akár szünetben, akár facebookon.

Facebook: https://www.facebook.com/sajosimarci?fref=ts

 

Mátyás-Péter Tamás referens

Mátyás Tamás 11.d osztályos tanuló vagyok. alelnökként Ákost segítem, illetve ha beteg vagy lusta akkor helyettesítem. Belügyes és külügyes tagként pedig az iskolai közösségi élet segítését vállaltuk társaimmal. Tipikus válaszadási idom: 1.5 óra ?

Email: matyas1peter2tamas323@gmail.com

Dolgos László referens

Dolgos László vagyok, 9C-s tanuló . Munkakörünk mint belügyesek az, hogy sokszínű és jó minőségű programokat szervezzünk. Ezt ki is emeltük sikeres kampányunkban. Ha bármi kérdésetek , pozitív vagy negatív kritikátok van e-mailen vagy Facebookon elérhettek.

Facebook: https://www.facebook.com/laszloivandolgos?fref=ts

Email: laszlo.dolgos@gmail.com

 
Kárpáti Soma referens

16402828_1281775848570014_7598231098728821264_o

Kárpáti Soma vagyok, 11.d osztályos tanuló. Kommunikációs referensként feladatom a diákok informálása, az ID kommunikációs felületeinek kezelése, a tanárok és a diákok közötti kommunikáció koordinálása, illetve mindennemű munka felügyelete. Belügyi bizottság tagjaként a programok szervezésében és lebonyolításában is részt veszek. Bármiféle javaslatod/panaszod/észrevételed/kérésed van, keress bátran facebookon, emailben vagy személyesen.

Facebook: https://www.facebook.com/karpati.soma.5?fref=ts
Email: karpatikristofsoma@gmail.com

 

 

Vélemény, hozzászólás?